Misz Masz Kulinarny
niedziela, 12 lipca 2009
My też czasami jadamy niezdrowo
Parówki z serem i szynką
Parówkę naciąć, wetknąć w nią kawałek sera żółtego - najlepiej w miarę miękkiego.
Zawinąć w szynkę. Wrzucić na rozgrzany olej, obsmażyć i gotowe.
1 komentarz:
Agata Chmielewska (Kurczak)
13 lipca 2009 03:48
polecam Twoją wersje jeszcze w naleśnik zawinąć i dac więcej sera, również pyszne :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
polecam Twoją wersje jeszcze w naleśnik zawinąć i dac więcej sera, również pyszne :)
OdpowiedzUsuń