Misz Masz Kulinarny
środa, 7 października 2009
Czerwone pesto błyskawiczne
Zmiksować:
Kilka pomidorów suszonych (w oleju)
Pół ząbka czosnku
Garść świeżej bazylii
Nieco oliwy cytrynowej
Parmezan
Pieprz
Makaron gotować.
Pesto rozrobić 1 – 2 łyżkami wody spod makaronu.
Makaron wymieszać z sosem, posypać parmezanem i jeść :)
1 komentarz:
Agata Chmielewska (Kurczak)
8 października 2009 08:45
jadłam bardzo podobne i śmiało mogę napisać:pyszne
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
jadłam bardzo podobne i śmiało mogę napisać:pyszne
OdpowiedzUsuń