Misz Masz Kulinarny
piątek, 26 kwietnia 2013
Taka tam kawa
Nic szczególnego, ale sobie wkleję, a co :D
1 filiżanka espresso z prawdziwego zdarzenia
3 kostki lodu
chlus mleka - u mnie chude
szczypta ksylitolu
kilka kropel ekstraktu waniliowego.
Voila' - il caffe' e' servito
2 komentarze:
Kasia S,
26 kwietnia 2013 14:37
noo, czad :D
Pozdrawiamy serdecznie
Tapenda
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
gin
28 kwietnia 2013 09:22
Dobra kawa nie jest zła ;)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
noo, czad :D
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
Dobra kawa nie jest zła ;)
OdpowiedzUsuń