Danie rodem z Tajlandii
Dwa lata minęły od kiedy dziecię me zajadało się nim w Bangkoku. Obiecałam, ze spróbuje odtworzyć..
Dzięki uprzejmości Thiessy z Forum Kuchnia i Galeria Potraw, która znalazła przepis udało mi się dotrzymać słowa
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,108630278,108669904.html?wv.x=1
A tu przepis
http://www.youtube.com/watch?v=VFFHFd94W1o - w razie potrzeby służę tłumaczeniem.
Zamiast niedojrzałego mango użyłam zielonej papai.
Dodatkowo podałam również sałatkę z tejże papai, przepis jest tutaj
A tu przepis
http://www.youtube.com/watch?v=VFFHFd94W1o - w razie potrzeby służę tłumaczeniem.
Zamiast niedojrzałego mango użyłam zielonej papai.
Dodatkowo podałam również sałatkę z tejże papai, przepis jest tutaj
Wygląda pięknie. Chętnie bym spróbowała.
OdpowiedzUsuńMarghe, link do przepisu to link do Twojego zdjecia. :)
OdpowiedzUsuńhehe, zaraz poprawię, dzięki
OdpowiedzUsuńduzo ciekawych pomysłów i inspiracji
OdpowiedzUsuńnaprawde ładne zdjęcia!
Zapraszamy do siebie, mam nadzieje że znajdziesz u nas wiele ciekawych porad i inspiracji
www.aktywnemacierzynstwo.blogspot.com
nie przepadam za tuńczykiem ale w takiej postaci chętnie bym spróbowała
OdpowiedzUsuńrety, inspirujące!
OdpowiedzUsuńurzekło mnie to danie ;]
jak widać podróże kształcą. po twoim blogu mnie napewno ;)
OdpowiedzUsuń