środa, 20 listopada 2013

Brownie z kawą

Dawno nie było u mnie słodkości..

Przepis pochodzi od Doroty
http://www.mojewypieki.com/przepis/kawowe-brownies

Wprowadziłam kilka niewielkich zmian:
użyłam 200 g czekolady 65%
zamiast kawy rozpuszczalnej wlałam espresso
do masy dodałam nieco suszonych żurawin
na wierzch poszła polewa czekoladowa i trochę wiórków kokosowych
Polewa też jest autorstwa Doroty http://www.mojewypieki.com/przepis/jogurtowa-babka-czekoladowa-z-polewa-czekoladowa


8 komentarzy:

  1. słoooodkości <3 Więcej, więcej! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. duuużo czekolady i dużo kawy, cudo!

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo fajne ciacho :)..i kawa super :).

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak widzę takie ciacho, te czekoladę mmm i jeszcze świetną rozdzielczość zdjęć - to aż mi ślinka cieknie :) Polecam laski wanilii od NPS-MIX

    OdpowiedzUsuń
  5. Musiało smakować bajecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ale zdjecie!!! alez to musi być smaczne!!!

    OdpowiedzUsuń